فهرست مطالب
Toggleاصول مقاله نویسی | مقاله کنفرانسی | انواع مقالات کنفرانسی | ساختار و ساختمان مقاله کنفرانسی
اصول مقاله نویسی | مقاله کنفرانسی | انواع مقالات کنفرانسی | ساختار و ساختمان مقاله کنفرانسی :
در دنیای امروز کنفرانس روشی برای تبادل دانش و اطلاعات است . از این رو مقالات انواع مختلفی دارد که به وسیله آن بتوان این روند تبادل دانش و اطلاعات را به بهترین شکل ارائه داد. پس اگر میخواهید در مقاله نویسی محتوا ایجاد کنید یا علاقه مند به این کار هستید و قصد این را دارید که از هر آنچه هستید در این زمینه بهتر شوید بایستی اطلاعات کافی درباره انواع ، چگونگی انتشار و ارائه آن کسب کنید . مقالات انواع مختلفی دارند و امروز میخواهم در مورد یکی از آنها یعنی انجام مقاله کنفرانسی صحبت کنم.
مقاله کنفرانسی
کنفرانس به عملی میگویند که به وسیله آن ، افرادی مانند دانشمندان متخصصان و دانشجویان و … را دور هم جمع کرده تا از اخرین و جدیدترین یافته های علمی خود مطلع شوند و معمولا با همراهی سایرین انجام میشود .
به همین خاطر کنفراس ها بهترین مکان برای کسانی هست که از آشنایی ، تبادل دانش و یافته ها لذت میبرند .
مقاله های کنفراسی عموما به دو صورت سخنرانی یا با نشان دادن پوستر و میزگرد تشکیل میشود و هر کنفراسی هم قوانین و اصول خود را به مخاطبان و متقاضیان خود ارائه میدهد از این رو اگر میخواهید یک کنفراس ایده آل ارائه دهید اول مطمئن شوید که طبق اصول پیش میروید یا خیر .
انواع مقالات کنفرانسی
انواع مختلفی از مقالات کنفرانسی وجود دارند که ما در این مقاله به 3 نوع خواهیم پرداخت که عبارتند از:
- شفاهی
- پوستری
- کارگاهی
- در مقالات کنفراسی شفاهی: سخنران باید مطلب خورد را با برنامه هایی مانند پاورپوینت و امثال آن به بهترین شکل ارائه بدهد زیرا زمان محدودی در اختیار فرد قرار میگیرد و در آخر مخاطبان اجازه دارند تا پرسش پاسخ صورت بگیرد.
- در مقالات کنفرانسی پوستری: فرد کنفراس دهنده مقاله خورد را به شکل پوستر در بخشی از کنفراس خود ارائه میدهد .
- کنفرانس کارگاهی: یا ورک شاپ اکثرا بصورت تئوری یا عملی است.
ساختار و ساختمان مقاله کنفرانسی
همانطور که قبلا گفتیم ساختار یکی از نکات مهم است. هر کنفرانس ساختار و ساختمان منحصر به خودش را دارد . اما به طور کل چارچوب قابل قبول برای یک مقاله به این شکل است : عنوان، مقدمه، بحث، نتیجه گیری و چکیده میباشد .
اکنون با توجه به اینکه چارچوب مورد نظر کنفراس چه میخواهد باشد ساختار مقاله شما هم باید تغییر کند
شروط و استاندارد های مقاله کنفرانسی
در اینجا منظور از شروط استاندارد مقاله کنفراسی تعداد صفحات و کلمات میباشد که کنفراس تعیین میکند . پس باید مطلب مورد نظر را به بهترین شکل ارائه دهید
نگارش کنید
اندازه ، رنگ و نوع قلم همگی از نکات نگارشی هستند که این هم طبق چارچوب کنفرانس مطرح میشود تا با استفاده از امکانات لازم تفکیک ایجاد شود و هر مقالع شکل شمایل خود را داشته باشد
مقاله را خرد کنید
همواره مقالات متعددی در دنیا مورد نقد و بررسی قرار میگیرد ولی یکی از مشکلاتی که باعث میشود مقاله توسط داوران رد شود وجود اشتباهاتی از قبیل نگارش و ویرایش است . بنابراین سعی کنید به این کار را به بهترین شکل ممکن انجام دهید .
برای مثال اگر در خصوص طبیعت صحبت میکنید دلیلی ندارد پس زمینه شما قرمز باشد یا فونت مخصوص شعر را به قلمتان اضافه کنید از این رو بهترین پس زمینه میتواند رنگ هایی در خانواده سبز باشد
برای مشاوره انجام پایان نامه ارشد و مشاوره انجام پایان نامه دکتری با ما در تماس باشید : 09199631325 و 09353132500
آسان مقاله و ایزی تز دو حامی بزرگ سایت ما می باشند
- View: 1241
- نظر:0
- Tags: اصول مقاله نویسیاصول مقاله نویسی isiاصول مقاله نویسی انگلیسیاصول مقاله نویسی برای سایتاصول مقاله نویسی به زبان سادهاصول مقاله نویسی پزشکیاصول مقاله نویسی چیستاصول مقاله نویسی در علوم انسانیاصول مقاله نویسی در وردمقاله کنفرانسیمقاله کنفرانسی برقمقاله کنفرانسی چیستمقاله کنفرانسی حسابداریمقاله کنفرانسی عمرانمقاله کنفرانسی فارسیمقاله کنفرانسی کامپیوترمقاله کنفرانسی مدیریتمقاله کنفرانسی معماریمقاله کنفرانسی مکانیک
- اشتراک گذاری