انجام پایان نامه در ساوه | انجام پایان نامه در محلات و دلیجان | انجام پایان نامه در شارند و خمین
انجام پایان نامه در ساوه | انجام پایان نامه در محلات و دلیجان | انجام پایان نامه در شارند و خمین :
دانشجويان ارشد و دكترا در شروع به كار پايان نامه ميبايست فصل های پايان نامه را بدانند. فصل های پایان نامه اغلب در بسياری از دانشگاه ها به ٥ فصل كلی تقسيم مي شود. پايان نامه مثل يك داستان است كه فصل هاي آن به يكديگر وابسته هستند. نمی توان بدون اطلاع از جزئيات فصل ها شروع به نوشتن پايان نامه نمود. در اين مقاله به بررسی فصل های پايان نامه پرداخته شده است. مقالات ديگر سايت نيز در مورد فصل اول (كليات پژوهش) ، فصل دوم (پيشينه پژوهش)، فصل سوم (روش تحقيق)، فصل چهارم (تجزيه و تحليل نتايج) و فصل٥ (نتيجه گيري و پيشنهادها) ، توضيح داده شده است.
در پایان نامه معمولا 5 تا فصل کلی داریم ، در فصل اول کلیات پژوهش آورده میشه ، مثل اهداف و اهمیت موضوع ، فرضیه ها و غیره و هرچیزی که داخل پروپوزال آمده ، در فصل اول میاد. به فصل دوم پیشینه پژوهش یا ادبیات موضوع می گویند ، این فصل در مورد اینه که در مقالات پیشین بقیه افراد چه کاری انجام دادند ، پس میاین مقالات رو میخونید و بعد دسته بندی می کنید و داخل فصل دوم میارید ، در فصل دوم هرچیزی از جدول گرفته تا شکل باید رفرنس دهی کنید و بگید این مطلب از کجا آورده شده چون بدون رفرنس دزدی ادبی محسوب میشه و باید خیلی دقت کنید به این نکته. فصل سوم روش تحقیق شماست ، ممکنه یکی از روش های آماری استفاده بکنه ، یکی از روش های آزمایشگاهی استفاده بکنه ، یکی ممکنه از روش تصمیم گیری چند معیاره استفاده کرده باشه و غیره که روش تحقیق با توجه به انتخاب موضوعتون انتخاب میشه و وقتی که این روش تحقیق رو در فصل سوم آوردید ، در فصل چهارم همان روش تحقیقتون رو باید با استفاده از همان نرم افزاری که مختص روش تحقیقتونه تجزیه و تحلیل کنید ، مثلا نرم افزار اصلی روش آمار (spss) است که پرکاربردترین نرم افزار برای آمار است یا مثلا نرم افزار مدل سازی ساختاری (pls) است. یعنی باید پس از جمعآوری اطلاعات در این فصل آن دادهها را به نرمافزار منتقل نموده و سپس خروجی بهدستآمده را تجزیهوتحلیل میکنیم. نحوهی جمعآوری اطلاعات از روشهای مختلفی مانند پرسشنامه، مصاحبه، مشاهده، استخراج دادههای روشهای آزمایشگاهی و یا استخراج و ثبت دادههای کمی و کیفی از پروژههای اجرایی انجام میشود و سپس دادههای جمعآوریشده را در فصل 4 تجزیهوتحلیل میکنیم.
در فصل پنجم هم که نتیجه گیری میکنید از کارتون و با استفاده از این پنج تا فصل بیان میکنید که به چه نتایجی رسیدید؟ برای آینده چه پیشنهادهایی دارید درنهایت فصل پنج در ادامهی تجزیهوتحلیل در فصل 4 به پیشنهادهای و نتیجهگیری از کل پژوهش حاضر میپردازد. درنهایت فصل پنجم، آخرین فصل پایاننامه است که با نام نتیجهگیری و پیشنهادهای میباشد. همه اساتید راهنما و داوران شما در پایاننامه به دنبال این هستند که ببینند شما به چه نتایجی دست پیدا کردید و در حقیقت هدف اصلی هر پژوهشی این است که بتوانیم با بررسی پژوهشهای خود و با استفاده از ابزارهای مناسب به نتایج ارزشمندی دست پیدا کنیم. این نتایج تمام زحمات شما در فصول قبل را نشان میدهد. علاوه بر اینکه شما نتایج کلی پژوهش خود را بیان میکنید و فرضیههایی که در فصل اول و پروپوزال آوردید را در این فصل باید تائید را رد نمایید.
انجام پایان نامه در ساوه | انجام پایان نامه در محلات و دلیجان | انجام پایان نامه در شارند و خمین
برای مشاوره انجام پایان نامه ارشد و مشاوره انجام پایان نامه دکتری با ما در تماس باشید : 09199631325 و 09353132500
آسان مقاله و ایزی تز دو حامی بزرگ سایت ما می باشند